Construim împreună

Constam Grup este unul dintre cei mai reprezentativi jucători din domeniul construcțiilor din România, cu o experiență de 25 de ani bazată pe valori precum corectitudine, eficiență, inovație și responsabilitate socială. Grupul Constam furnizează servicii și produse din domeniul construcțiilor pentru proiecte importante de infrastructură precum Autostrada Soarelui, tronsonul de autostradă Sibiu-Nădlac, fundațiile a 50% dintre centralele eoliene din România și numeroase cartiere rezidențiale.

Compania a luat naștere în 1996 în Buzău, ca o afacere de familie, orientată către domeniul construcțiilor și s-a dezvoltat în baza unei strategii orientate către eficiență și nevoile clienților și a tuturor părților interesate. Grupul Constam oferă astăzi, alături de echipa de 150 de angajați, servicii și produse de calitate pentru construcții civile și de infrastructură prin intermediul celor trei divizii: Constam Procesare Oțel, Constam Ambient și Constam Imobiliare.


Diviziile Constam in prezent

Constam Ambient

Constam Ambient este un furnizor important de materiale de constructii pentru amenajare interioară și instalații în Buzău, specializat pe soluții de calitate și consiliere personalizată specializată oferită de consultanți experimentați. În magazinul Constam Ambient din Buzău, clienții găsesc o gamă de produse de mii de repere: pardoseli și placări ceramice, instalații termice, sanitare, electrice, materiale de bază în construcți, mobilier, soluții pentru acoperișuri.

Constam Procesare Oțel

Constam Procesare Oțel este unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii pentru construcții civile și de infrastructură din România, specializat pe fasonare oțel, carcase pentru piloți forați, pereți mulați și structuri tridimensionale preasamblate, plase sudate, sârme și accesorii complementare pentru construcții, cuple mecanice Lenton și altele. Constam Procesare Oțel nu oferă doar oțel beton fasonat de înaltă calitate.

Compania este un partener competent în dezvoltarea de soluții noi, personalizate și eficiente pentru partenerii și clienții săi din domeniul construcțiilor de infrastructură și civile. Scopul companiei Constam Procesare Oțel este să își îmbunătățească și inoveze permanent serviciile și produsele oferite pentru a oferi clienților săi siguranță, eficiență și performanță în derularea lucrărilor de construcții.

De la planificare la procesare și livrare, Constam Procesare Oțel este un partener de încredere.

Constam Imobiliare

Constam Imobiliare este divizia de management și administrare imobiliară a grupului și are la rândul său două sub-divizii: divizia de creștere a gradului de utilizare a proprietăților din portofoliu și divizia de dezvoltare proiecte imobiliare.


Cultura Grupului Constam

Grupul Constam a fost construit în timp, cu o strategie bazată pe dezvoltarea relațiilor de durată cu toate părțile interesate (clienți, angajați, parteneri) și corectitudine. Sloganul “Construim împreună” a definit dintotdeauna cultura Grupului Constam și se aplică în fiecare proces al fiecărei activități, în fiecare zi. Cu scopul de a asigura un impact pozitiv al activității sale și de a contribui la dezvoltarea comunității locale, Constam și Fundația Progresiv au reinvestit permanent în proiecte din sport, educație, cultură, dezvoltare comunitară, mediu. Pe parcursul dezvoltării sale, cu misiunea de a deveni lider național în furnizarea de servicii complete pentru construcții, grupul Constam își propune și se angajează să conducă o afacere responsabilă, eficientă, profitabilă și inovatoare.


Certificări

Calitatea produselor și a serviciilor oferite, satisfacția clienților și îmbunătățirea continuă a proceselor desfășurate sunt o preocupare permanentă pentru grupul Constam. În acest sens, în urma unui proces de auditare și standardizare, Constam Procesare Oțel a obținut în 2004 certificarea inițială a Sistemului de Management al Calității. Recertificarea s-a făcut anuală, conform SR EN ISO 9001:2015. Calitatea produselor Constam Procesare Oțel este asigurată atât prin procesele de fabricație controlate, prin testele efectuate, certificate conform ST 009:2011, NE 012/2: 2010 de către AEROQ cât și de către furnizorii companiei ce dețin certificările de conformitate și agrementele tehnice necesare pentru marfa comercializată.


Copyright © 2020 — Constam Grup. Toate drepturile rezervate.