Misiunea grupului Constam
Construim împreună

Misiunea Grupului Constam este de a oferi zi de zi soluții eficiente și de calitate în domeniul construcțiilor conducând o afacere responsabilă, etică, profitabilă și inovatoare. Compania își asumă să ofere produse și servicii de calitate pe termen lung, în deplină siguranță, cu impact pozitiv în comunitate și pentru toate părțile interesate. Respectând mediul și investind permanent în comunitatea locală, Constam contribuie activ la dezvoltarea societății în care își desfășoară activitatea.

Viziunea noastră
Performanța

Grupul Constam își propune să își păstreze și să își întărească poziția din top 3 la nivel național și local în furnizarea de servicii și produse eficiente, inovative și complete pentru construcții, adăugând valoare afacerilor clienților și crescând împreună cu aceștia.

Valorile noastre
Siguranță - Eficiență - Inovație - Calitate

Peste 150 de angajați pasionați ai grupului Constam transformă zilnic proiecte de construcții în realitate, pentru clienți și parteneri, având permanent în centrul preocupărilor eficiența, inovația, calitatea produselor și serviciilor oferite. De asemenea, la nivelul fiecărei divizii din cadrul grupului Constam, valori precum corectitudinea, seriozitatea, integritatea și respectul sunt alți factori definitorii ai activității de 25 de ani a grupului de firme Constam în România.

Siguranță

Siguranța angajaților este o prioritate pentru cele trei divizii ale grupului Constam, motiv pentru care normele și reglementările din domeniu sunt respectate și verificate cu seriozitate. Astfel, compania poate asigura și siguranța proiectelor, produselor și serviciilor oferite, siguranța clienților și a partenerilor săi.

Eficiență pentru client

Una dintre cele mai importante valori după care se ghidează viziunea Grupului Constam este eficiența. Pentru a înțelege, satisface și depăși nevoile și așteptările clienților și partenerilor Grupului, întreaga echipă dă dovadă de ascultate activă și disponibilitate de a personaliza produse, servicii și relații contractuale. Fie că este vorba despre stilul de lucru, de relația cu clienții și partenerii, Constam se concentrează zi de zi pe obținerea celui mai bun rezultat posibil, în cel mai scurt timp, spre beneficiul tuturor părților interesate.

Inovație

Grupul Constam își desfășoară activitatea într-un sector inovativ din domeniul construcțiilor și este permanent în contact cu noile tehnologii și cerințe. Spiritul progresiv, deschiderea către idei noi, flexibilitatea în relația cu clienții și serviciile de consiliere oferite fac din Constam o companie inovatoare. Diviziile din Grupul Constam oferă servicii și produse din domeniul construcțiilor și este mereu în căutare de concepte noi și soluții eficiente pentru partenerii săi.

Calitate

Produsele și serviciile oferite de cele trei divizii ale grupului Constam sunt definite în primul rând de calitate, acesta fiind un angajament luat de întreaga echipă încă de la începuturile activității. Calitatea, împreună cu celelalte valori, a reprezentat dintotdeauna și reprezintă în continuare un angajament pe care grupul Constam și-l ia în relația cu clienții și partenerii săi. Află mai multe despre certificările care atestă calitatea.

Corectitudine

Atât în relația cu clienții dar și cu toți ceilalți parteneri, furnizori, angajați și colaboratori, grupul Constam își propune să ofere permanent un nivel ridicat de corectitudine, integritate și respect reciproc. Produsele și serviciile promise sunt livrate la timp, la prețul corect, conform condițiilor contractate. De asemenea, grupul Constam asigură egalitate de șanse pentru angajați, clienți și parteneri, excluzând orice tip de discriminare. Grupul Constam și cele trei divizii ale sale se angajează să acționeze mereu conform legii, să ducă la îndeplinire cu consecvență și verticalitate ceea ce promite și să-și asume responsabilitatea legală și comunitară în ceea ce privește deciziile și acțiunile sale. Management-ul diviziilor din Grupul Constam are și impune o conduită de lucru corectă, onestă, echitabilă, conform valorilor companiei și legislației în vigoare.

Comunitate

Grupul Constam este permanent interesat și implicat în viața comunității în care își desfășoară activitatea, motiv pentru care a reinvestit frecvent resurse în cultură, sport, educație, tineri performanți cu potențial și organizații non-profit locale. Află mai multe despre asta: Responsabilitate socială

Copyright © 2020 — Constam Grup. Toate drepturile rezervate.